Monday, March 21, 2022

Uppsatser om disciplin

Uppsatser om disciplin



Följaktligen är ett högkvalitativt fokus resultatet av disciplin. Alla framgångsrika människor i världen hade levt ett disciplinerat liv. Det förbereder oss för att nå våra mål. Om vi ​​pratar om uppsatser om disciplin livet då får den disciplinerade personen fler möjligheter än den som inte är disciplinerad. Man kan fråga sig varför pesten fungerade som en bild mot vilken disciplinmekanismerna definierades, uppsatser om disciplin.





Lås upp din GRATIS provversion av SparkNotes Plus!



Det yttersta av straff på den gamla regimen var styckningen av den dömdes kropp: den idealiska positionen för modern straff är den obestämda undersökningen. Det är ingen överraskning att det cellulära observationsfängelset är det moderna straffinstrumentet, eller att fängelserna liknar fabriker, skolor och sjukhus. På många sätt, uppsatser om disciplin, detta är hjärtat i boken. För Foucault representerar panoptikonet sättet på vilket disciplin och straff fungerar i det moderna samhället. Det är en uppsatser om disciplin av makt i aktion eftersom genom att titta på en plan för panoptikonet inser man hur processerna för observation och undersökning fungerar.


Panoptikonet introduceras genom en kontrast, en typisk Foucault-enhet tänk på kontrasten mellan utförandet och tidtabellen. Pesten är ett intressant fall, uppsatser om disciplin, dock. För det första undersöker Foucault en text om peståtgärder, snarare än en redogörelse för en faktisk pest. För honom är detta oviktigt eftersom texter och verklighet samverkar nära. Man kan fråga sig varför pesten fungerade som en bild mot vilken disciplinmekanismerna definierades. Det berodde inte på att pesten representerade en förlust av ordning: återupprättandet av ordningen var syftet med ritualer som den offentliga avrättningen. Snarare berodde det på att när pesten slår till är gränserna för normala och onormala suddiga. Vem som helst kan bli sjuk, och därför onormal; och det som är onormalt är särskilt farligt i detta fall, uppsatser om disciplin.


Genom att fokusera på panoptikonet antar Foucault det som en symbol för hela sitt argument. Disciplinteorin där alla observeras och analyseras förkroppsligas i en byggnad som gör dessa uppsatser om disciplin lätt att utföra. Panoptikonet utvecklas ur uppsatser om disciplin för övervakning visad i pesten, uppsatser om disciplin. Peståtgärder behövdes för att skydda samhället: panoptikonen tillåter kraft att fungera effektivt. Det är en funktionell, permanent struktur. Övergången från en till en annan representerar övergången till ett samhälle där uppsatser om disciplin bygger på observation och undersökning. Disciplinsamhället är inte nödvändigtvis ett med en panoptikon på varje gata: det är ett där staten kontrollerar sådana tvångsmetoder uppsatser om disciplin driver dem i hela samhället.


Utvecklingen av ett disciplinärt samhälle involverar socioekonomiska faktorer, särskilt befolkningsökning och ekonomisk utveckling. Foucault menar att mer sofistikerade samhällen erbjuder större möjligheter till kontroll och observation. Detta förklarar hänvisningen till frihet och rättigheter. Foucault antar att det moderna samhället bygger på idén att alla medborgare är fria och berättigade att ställa vissa krav på staten: denna ideologi utvecklades på 1700-talet, tillsammans med de kontrolltekniker han beskriver. Foucault är inte emot sådana politiska ideal: han hävdar bara att de inte kan förstås utan uppsatser om disciplin som också kontrollerar och granskar medborgaren.


Denna undersökning sprider sig över hela samhället. Skolor, fabriker, sjukhus och fängelser liknar varandra, uppsatser om disciplin, inte bara för att de ser lika ut, utan för att de undersöker elever, arbetare, patienter och fångar, klassificerar dem som individer och försöker få dem att överensstämma med "normen". Det faktum att den moderna medborgaren tillbringar en stor del av sitt liv i åtminstone några av dessa institutioner avslöjar hur långt samhället har förändrats. Sök i alla SparkNotes-sökförslag Använd upp- och nedpilarna för att granska och gå in för att välja.


No Fear Litteratur Översättningar Litteratur Studieguider Ordlista med litterära termer Hur man skriver litterär analys. Biografi Biologi Kemi Datavetenskap Drama Ekonomi Film Hälsa Historia Matte Filosofi Fysik Poesi Psykologi Noveller Sociologi USA:s regering och politik. SparkTeach Lärarhandbok. Sammanfattning Allmän sammanfattning Sammanhang De fördömdas kropp Skådespelet på ställningen Generaliserat straff The Gentle Art of Punishment Fogliga kroppar Uppsatser om disciplin Medel för korrekt utbildning Panopticism Kompletta och strama institutioner Olagligheter och brottslighet The Carceral.


Viktiga citat förklaras. Frågesport Studiefrågor Förslag för vidare läsning Föreslagna uppsatsämnen. Vänta medan vi behandlar din betalning. Lås upp din GRATIS provversion av SparkNotes Plus! Lås upp din GRATIS provperiod! Registrera dig och få omedelbar tillgång för att spara sidan som din favorit. Sammanfattning Panopticism. Sida 1 Sida 2. Analys På många sätt är detta bokens hjärta, uppsatser om disciplin. Föregående sida Panopticism sida 1 Nästa avsnitt Kompletta och strama institutioner. Populära sidor: Discipline and Punish. Ta ett studieuppehåll.





uppsatser om flugornas herre



Övergången från en till en annan representerar övergången till ett samhälle där disciplin bygger på observation och granskning. Disciplinsamhället är inte nödvändigtvis ett med en panoptikon på varje gata: det är ett där staten kontrollerar sådana tvångsmetoder och använder dem i hela samhället. Utvecklingen av ett disciplinärt samhälle involverar socioekonomiska faktorer, särskilt befolkningsökning och ekonomisk utveckling. Foucault menar att mer sofistikerade samhällen erbjuder större möjligheter till kontroll och observation. Detta förklarar hänvisningen till frihet och rättigheter. Foucault antar att det moderna samhället bygger på idén att alla medborgare är fria och berättigade att ställa vissa krav på staten: denna ideologi utvecklades på 1700-talet, tillsammans med de kontrolltekniker han beskriver.


Foucault är inte emot sådana politiska ideal: han hävdar bara att de inte kan förstås utan de mekanismer som också kontrollerar och granskar medborgaren. Denna undersökning sprider sig över hela samhället. Skolor, fabriker, sjukhus och fängelser liknar varandra, inte bara för att de ser lika ut, utan för att de undersöker elever, arbetare, patienter och fångar, klassificerar dem som individer och försöker få dem att överensstämma med "normen". Det faktum att den moderna medborgaren tillbringar en stor del av sitt liv i åtminstone några av dessa institutioner avslöjar hur långt samhället har förändrats. Sök i alla SparkNotes-sökförslag Använd upp- och nedpilarna för att granska och gå in för att välja.


No Fear Litteratur Översättningar Litteratur Studieguider Ordlista med litterära termer Hur man skriver litterär analys. Biografi Biologi Kemi Datavetenskap Drama Ekonomi Film Hälsa Historia Matte Filosofi Fysik Poesi Psykologi Noveller Sociologi USA:s regering och politik. SparkTeach Lärarhandbok. Sammanfattning Allmän sammanfattning Kontext De fördömdas kropp Skådespelet på ställningen Generaliserat straff Straffets milda konst Fogliga kroppar Medlen för korrekt träning Panopticism Kompletta och strama institutioner Olagligheter och brottslighet The Carceral. Uthållighet, uthållighet, motstånd mot frestelser och självkontroll är några av de grundläggande aspekterna av disciplin.


När människor lär sig disciplin lär de sig att reagera utifrån tankar och logik istället för känslor. De kommer att sätta upp mål i sitt personliga och professionella liv och arbeta för att uppnå dessa mål. Människor som är disciplinerade kan fortsätta att arbeta inför motgångar och de lär sig att driva igenom svåra tider och situationer för att uppnå sina mål. Disciplin anses därför vara en särskilt värdefull färdighet i den professionella miljön där människor möter tuffa situationer regelbundet. Människor som är disciplinerade är också mer benägna än de som inte är disciplinerade att kunna fokusera på långsiktiga mål och lösningar snarare än att söka omedelbar tillfredsställelse.


Många ledare har disciplin som ett kärnvärde, och det är en väsentlig egenskap som hjälper till att förhindra att deras värld, och världen omedelbart omkring dem, hamnar i kaos. Med hjälp av disciplin kan man planera sina mål och uppnå dem utan någon dunkel. Välkommen till TheNextSkill. Här nedan ges några uppsatser om vikten av disciplin i , , , , , ord, 10 rader och stycken. Välj den bästa för dig. Du kan också läsa vår guide för att skriva uppsatser här för att förbättra dina skrivfärdigheter. Disciplin syftar på att träna ditt sinne och din kropp så att du kontrollerar dina handlingar och lyder regler. Det är den enda processen som kommer att vägleda dig för hela ditt liv. Disciplin är lika viktigt för framgång som syre för att människor ska kunna leva livet. För att sammanfatta det, är disciplin nyckeln till att uppnå önskat resultat av dina ansträngningar.


Så det är bäst att utöva disciplin från de tidiga normerna i vårt liv. För att behärska alla områden i livet måste man vara disciplinerad. Alla framgångsrika människor i världen hade levt ett disciplinerat liv. Disciplin är den första lektionen i skolan som vår lärare i moralvetenskap undervisar. Det är för att detta är det enda som avgör vår framtida personlighet och beteende. Disciplin är den första processen som har ålagts oss från vår födsel, vare sig det är hemma eller i skolan. det gör ditt liv lätt att leva. Föräldrar, skolor, högskolor etc hjälper oss att utveckla en tydlig känsla av disciplin.


Det beror på person till person hur viktigt det är för dem att bli disciplinerad. Men i verkligheten spelar det en viktig roll för vår personlighetsutveckling och framtidsutsikter. Man kan bättre förstå det efter att ha provat det i sitt liv och observerat hur deras liv påverkas. Jag är ganska säker på att han kommer att bli förvånad efter att ha fått positiva resultat. Utan disciplin kommer en persons liv att bli tråkigt och lat. Dessutom kan en disciplinerad person hantera och kontrollera omständigheterna för att leva på ett komplext sätt än de som inte gör det. Om du är disciplinerad i din matvana, kommer du att få ett hälsosamt liv. Om du tillämpar det i dina studier kommer du definitivt att få ett uppsving i det.

No comments:

Post a Comment